Vad kunder säger.

Åke gjorde en ombandning och diverse reparationer på min Les Paul. En riktig yrkesman och hantverkare av det gamla gardet som av respekt för instrumentet och kundens bästa lägger lite extra tid och fix, tills allt är perfekt. Har gjort en del jobb själv på mina instrument genom åren, men härefter är det Björnstad som gäller! Suveränt hantverk och den är bättre än den var som ny! Tackar så mycket! Jukka Murto 26/6-15

Har gått till Åke med diverse olika gitarrer och basar sedan början av 90-talet. Både akustiska och elektriska instrument. Alltid bra jobb till bra pris och skönt häng med musiksnack!

Just spenderat kvällen med min nyligen bandslipad Les Paul. Spelar som en dröm, men jag var aldrig orolig för resultatet, eftersom Åke inte en enda gång levererat annat än kvalité sedan mitten av 80-talet! Skönt att ha honom i staden 🙂

Hej Åke, Vilket bra jobb Du gjorde!!! verkligen värt pengarna. Jag rekommenderar Dig, och återkommer om jag behöver hjälp med nån annan av mina gitarrer. Tack för hjälpen & Ha de bra.

🙂 Rock-Ove

Jag rekommenderar ”Gitarrmakaren” å det varmaste!

Bra bästa service!

My main ESP Eclipse guitar ready and set up by Gitarrmakaren. Åke Björnstad, he did an amazing work, Thanx Åke.

Hej Åke! Vill bara tacka för jobbet du gjorde med min strata. Jag är supernöjd!

Hans Bergström

”Tack Åke för ditt fantastiska jobb med min ultimata studiogura. Den levererar precis så som jag hade drömt om! TT-halsen och Lace-mickarna är helt otroliga tillsammans!” – Johan Rask, Sessionmusiker – Rabbit Hole Studios